Veckans vikt

torsdag 16 augusti 2012

Mycket väl godkänd


..blev resultatet av besöket på Sophiahemmet. Låg lite högt i b12, men annars toppen!

4 kommentarer:

  1. Grattis!!! Men det måste väl vara bättre med lite för högt än för lågt iaf, eller? Herregud, det är 2 år sedan vi opererade, vad tiden går fort. Skönt att det gick så bra för dig. Undrar hur det går för mig när det är dags. Blir nog inte mvg iaf, kanske vg om jag har tur. Har ju några kilo kvar tyvärr :(.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var bättre med högt än lågt. Jag sänkte förra året från en tablett varje dag till varannan, nu skulle jag sänka till var tredje dag. Så jag hade nog väldigt bra värde från början.

      Klart du får MVG, du HAR ju gått ned massor!!

      Radera
  2. Grattis!! Jag har ju ingen som kollar upp mig... hoppas det går bra ändå. Tar prover, men det är ingen GBP-specialist som kollar dem eller mig... Har massa kilon kvar så jag skulle få underkänt ändå...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte alls underkänt tror jag! Du har ju gått ned massor från första början, plus att du hittat rätt väg med Dukan nu och gått ned ännu mer.
      Förstår om det är lite osäkert att inte ha nån att gå till, men nu är det tre år till nästa gång jag ska gå. Jag kanske går och tar prover nån gång däremellan, bara för att få koll.

      Radera