Veckans vikt

lördag 22 september 2012

Två år

..har gått sedan jag låg i en sjukhussäng och var nyopererad sen en halv dag tillbaka.
Jag trodde att jag idag skulle hunnit göra lite återblick, men att röja dödsbo tar längre tid är jag räknat med och kl halv två på natten är jag för trött för att skriva mer än det här...
Så, go' vänner, jag säger som Arnold: I'll be back!

2 kommentarer:

  1. Vilken resa du gjort! Dödsbon är alltid jobbiga.. beklagar sorgen!
    Svarade dig hos Mona, men svarar här också.

    Det är jättespännande! Jag ingår i en studie som pågår angående whiplashskador. En nerv (Greater occipital nerve) i bakhuvudet blev frilagd. Den var i mitt fall inklämd inne i muskelhinnan sedan olyckan. Alla mina besvär i princip bara försvann där och då, på operationsbordet. På riktigt alltså. Helt sjukt. Men så underbart! Studien kommer förhoppningsvis vara färdig nästa år och efter det kommer väldigt många med långvariga svåra besvär efter whiplashtrauma att få hjälp. Det är jag säker på, med tanke på hur bra resultaten varit hittills.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, beklagar att jag inte sett det här svaret förrän nu..

      Det låter ju väldigt intressant. Jag har själv inte drabbats, trots att jag var med i en lindrig bilkrock för några år sen där de noga kontrollerade nacke efteråt.

      Vad skönt att helt plötsligt ha fått tillbaka livet, för jag kan tänka mig att det är så det känns. Hoppas det här är en metod som kommer att bli vedertagen inom det här området.
      Grattis till dig! :) (..och tack för ditt svar på min nyfikna fråga ;) )

      Radera