Veckans vikt

onsdag 23 maj 2012

Oroar du dig för tarmvred efter din GBP-operation?

Jag hittade den här braiga länken/filmen via Mias blogg. Hon skriver mycket bra saker förresten!

4 kommentarer:

  1. Hej o tack för att du lämnade så fina spår hos mig på min hemsida.. Jag tog bort 7 hg på varje tutte drygt, har inte fyllt ut med något inlägg. Utan du formade till en b-tutte av de som fanns kvar. Gjorde om vårtgården så den passar storleken på tutten. Jag är super nöjd o de är ju rätt länge sen nu men dom uppfyller min önskan ännu. Gjorde brösten 1997. Såg att det har gott toppen bra för dig med. Kul sök på vc för att få hjälp med dina.

    Önskar dig en super dag//Kram Mia på Lev ditt liv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för info. Jag är dock tveksam om jag kommer ha tillräckligt med eget "material" för att de ska kunna göra om mina egna, även om det är vad jag själv helst skulle vilja. Jag är lite anti mot att lägga in främmat material i kroppen..

      Tack igen för svar! :)

      Radera
  2. Hej, nej ingen vet varför jag fått magsår och jag vet inte heller men det är ganska vanligt efter en gbp operation har jag hört. En del landsting rekommenderar att man äter Omeprazol i förebyggande syfte av den anledningen men Ersta gjorde inte det...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har heller inga rekommendationer att äta Omep. Det fick jag enbart direkt efter open.
      Jag har *peppar peppar* inte några problem med magen och jag hoppas jag slipper det också, men jag tror ändå det är bra att vara påläst så man vet OM det händer något.
      All energi till dig att du slipper få tillbaka "skiten" igen..

      Radera