Veckans vikt

torsdag 14 april 2011

De senaste dagarna har varit lite too much, känns det som... Nostalgikänslorna har flödat och jag har vältrat mig i vampyrporn och vampyrmusik och inte alls haft huvudet med i spelet.
Igår bakade jag inför dagens fikastund och jag tror det var de mest "långbakade" kladdkakorna jag har gjort.. det tog typ tre timmar eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle ha det.

Jag är lite tagen på sängen att jag reagerat som jag har gjort det sista, för det här med att sluta på mitt gamla jobb har verkligen känts bra hela vägen fram - och missförstå mig rätt, det känns fortfarande bra och riktigt Jävla kul att få börja på ett nytt ställe, med nya utmaningar - men samtidigt är det 11 år och 7 månader som jag lämnar bakom mig.

På de åren har jag hunnit flytta tre gånger, förlova mig, gifta mig, bygga hus, få barn, göra en livsomvälvande operation och nu står jag här och ska för första gången byta arbete... Sett till de andra händelserna borde det här vara en Walk in the park, men det har snurrat till ordentligt.

Nåja, en lång era går i graven och imorgon börjar en ny... vi får se vad den har i sitt sköte..

4 kommentarer:

  1. Förstår att det är mycket känslor med i det här, men det kommer säkert att bli jättebra :). Jag har aldrig varit så länge på ett jobb så jag vet inte vad det vill säga när en "era" går i graven för att man byter jobb ;). O då menar jag inte att det är negativt att vara länge på samma jobb, men jag har ingen erfarenhet av det bara. Men du har ju, som du själv säger, hunnit med mycket under de åren, o det klart att det ger mycket tankar. Men heja heja, säger jag bara :).
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag säger som Imsavimsa. Heja heja!! Detta klarar du galant. Förstår att det är blandade känslor. Jag har det också, men jag går från inget jobb till ett riktigt jobb. Hm, är det inte lustigt hur man kan ha samma känslor för så olika saker...hm..

    Kramen i

    SvaraRadera
  3. Allt de gamla är trygghet och jag förstår att det finnas massor av känslor nu,men du kommer bli piggare och känna nya utmaningar och självförtroendet blir snart på topp:) Nya vänner blir det och nya intryck. Hoppas verkligen du kommer trivas och njut av lite nyheter i livet. Det kommer bli spännande:) Kramen

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer, vad goa ni är och vad snälla som fortsätter läsa trots öken och bloggtorka.. *kram till er**

    SvaraRadera