Veckans vikt

tisdag 1 november 2011

Är man dum får man lida!

Jag har just spenderat den senaste halvtimman med ett magknip och tillhörande illamående och svettningar, på dass!
Fifann vilken dumpning jag gjorde.. nog en av de värsta faktiskt.

Orsak = en knäckemacka följt av en liten bit kladdkaka, den gröna ni vet, som sköljdes ned med en tredjedels glas juice.
- Big mistake, som Julia skulle ha sagt, Huge!

Jag lär inte göra om det...
Avslutar åter med ett "fifann"!

4 kommentarer:

  1. Nope, vet inte vad den klassiska, gröna är för något. Men dumpning, det vet jag vad det är ;). Usch o fy, men samtidigt är det ju positivt, så det är lite tudelat det där. Hoppas det gick över någorlunda snabbt iaf.

    SvaraRadera
  2. *skrattar*** Klassiska = kladdkaka. Så blir det när man skriver i mobilen. Kasst!
    Så jag förstår att du inte visste vad det var.

    Ja nog är det positivt mitt i bedrövelsen, men så jäkla jobbigt. Jag har för mig att jag gjort så en gång innan på just kladdkaka dessutom, så jag fattar inte hur jag har kunnat glömma?!

    SvaraRadera
  3. Aha, ja kladdkaka brukar ju vara grön ;). O jag som virrig, blåögd blondin fick inte ihop det riktigt *hihi*. Men du, du tror inte att det var kombinationen att skölja ner den med juice som gjorde det? Jag har märkt att när jag gör en sån grej så blir jag megasuperduperdålig. Så just juice är något jag undviker i alla lägen nu, för jag mår skit av det. O då i kombination med kladdkaka är kanske inte någon jättehit för lilla magen ;).
    O att man glömmer, tja, förtränger skulle jag vilja säga ;).

    SvaraRadera
  4. Jo jag hade också den funderingen, men då lät det nästan som jag ljög lite för mig själv, som att jag försökte bortförklara att det var kladdkakan och inte juicen som var boven.
    MEN, i kombo var det rent leathal för mig iaf. *haha**

    SvaraRadera