Veckans vikt

tisdag 15 november 2011

Ladies Night (..and day)

I lördags var jag och en god vän och kollega, i Göteborg på en heldag med shopping, prat, mat och på kvällen på Ladies Night i Scandinavium.
Alla som har hört att jag ska gå på det har reagerat på samma sätt; "Va, ska DU på det!?" ..som om det vore det konstigaste i världshistorien som kunde ske.
Liksom "du är ju flata, vad ska DU där att göra?". Men om det nu är så att man lika med flata inte uppskattar en bra show med mycket humor, ja då har man nog fattat lite fel.
För det var precis det det var; en bra show med sjuhelsikes till underhållning och bra musik!

Jag gick dit med väldigt öppet sinne eftersom jag inte hade helt koll på vad det innebar, men det var verkligen över förväntan. Bra musik, både Brolle och Martin Stenmark sjunger ju faktiskt bra, och mycket humor där Tomas Järvheden gjorde en klart godkänd insats. Den som kanske var lite malplacerad och som jag nästan kände medlidande med istället vad Frank Andersson. Han gjorde väl sitt bästa med sin Rrrrrruuumba, men ingen mästare direkt.

Allt som allt, superbra show som jag utan att tveka skulle kunna gå på även nästa år. Flata eller inte flata!

Jag både fotade och filmade lite med min mobil, men kvaliteten är lite si och så, jag tror det var nån slags störsändare där som pajade ljudet, såklart, men ni får ha överseende.

Lite shopping, som inte gav så stor utdelning, för mig iaf..


Vi käkade på Danilo, en restaurang vid Bergakungens biosalonger,
mellan Ullevi och Scandinavium.

Min mat, perfekt portion för mig. Sashimi!


Anders Timell var konferencier.

Jaa, valfritt objekt: Stenmark eller Brolle, eller båda kanske?!


Martin Stenmark, det ser även jag!

Goda vänner på galej!

2 kommentarer:

  1. Härlig kväll du hade där. Jag skall snart på teater här i stan, August Strindberg lite tungt så men jag gillar teater. Men där är det många som säger.. Teater, och ger mig en konstig blick ;) Hoppas att du har det gott!

    SvaraRadera
  2. Samma här, jag är en teatermänniska också, men går Alldeles för sällan, tyvärr... Önskar jag fick tummen ur att gå oftare. Nu blir det oftare barnteater istället för vuxendito. :)

    Hoppas den är bra!

    SvaraRadera