Veckans vikt

fredag 3 september 2010

Varför så sött?!


Jag provade Modifast vanilj igår efter träningen och den gick väl ned, men det var inte mer än så. Det är ju så himla sött!

Jag fattar inte det, är det inte ett sötsug man vill bli kvitt? Varför gör man då viktminskningspreparat som smakar just sött?

Samma med medicin, i med sötningsmedel så lurar vi ungarna att ta penicillinet!

Säkert!

Min son håller på spy och skriker/gråter så jag tror han ska gå av.

Ett steg i rätt riktning är kanske att ta bort den där skiten från allt.

Jag hoppas banansmaken på Modifast är bättre, eftersom jag har köpt fyra paket, fast nu är jag tveksam.. Jag får väl sälja vidare dem isf och testa sopporna istället. Fast då är väl de för salta istället!

Positiva Jag!

4 kommentarer:

  1. Ta lite kanel och/eller kardemumma i vaniljen så försvinner det där kletigt söta. Kan inte tala för banansmaken, hatar banan. De varma sopporna är just väldigt salta, tycker inte om salt heller, så de körde aldrig jag. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, ska testa det!

    SvaraRadera
  3. Alltså jag tycker potatis/purjolök soppan smakade sågspån med vatten & salt i. Så äckligt. Men jag håller med Lena, ta lite kanel i t.ex. hallon. Det är rätt ok.
    Sen är det bara att tänka "det är inte för evigt jag dricker detta, det tar snart slut" Det får bli ditt mantra numer. Det var det för mig och är frf.
    Kramen i

    SvaraRadera
  4. Den var väldigt smaklös, Potatis/Purjo.. man behöver krydda en del känns det som, men frågan är ju om man ska använda nåt salt eller sånt?

    En vecka går fort!

    SvaraRadera