Veckans vikt

lördag 19 februari 2011

Shoppat!

Var på det stora klädföretaget H&M och handlade i förmiddags. Jag fick med mig två linnen, ett vitt och ett svart. Jag har ett grått sen tidigare som jag har under praktiskt taget alla tröjor jag använder eftersom jag gärna har nåt under som går en bit ned över baken och magen.

Sen köpte jag en tröja som ser lite stickad ut, men som är i nåt jersey-tyg tror jag.

Tröjan är i storlek Medium.

Vad hände där, liksom?

Jäääää!

5 kommentarer:

  1. YEAH!!!! Underbart eller hur. Jag bara längtar tills jag kan få använda mina fina sommartoppar jag köpt från ellos...

    Kramen i

    SvaraRadera
  2. Du, t o m JAG har kollat igenom en Ellos-katalog jag fick hem förra vecka och jag funderar faktiskt på att köpa hem lite basplagg och linnen.
    Jag som bor i Borås dessutom, jag ska ju gynna lokalföretagen. :-)

    SvaraRadera
  3. Det är härligt att kunna handla mindre storlekar. Jag har ju inte medium och har nog aldrig haft, lång som jag är, men att kunna ha flera storlekar mindre kläder än förr. Lycka kallas det ;)

    SvaraRadera
  4. Ja det är en obeskrivlig känsla att få köpa mindre kläder och att man helt plötsligt slipper gå på de större klädavdelningarna... det e ren o skär lycka de!!! :)
    kram M

    SvaraRadera
  5. Jag kan inte heller minnas att jag haft medium i vuxen ålder. Däremot är ju modet rätt generöst nu med Over-size-kläder på mycket.

    Men Lycka är rätt ord! :)

    SvaraRadera