Veckans vikt

tisdag 4 januari 2011

Tjo dump!

Jag åt för ca tio minuter sen ca halva av en Mannafrutti med jordgubb och nu har jag inlett projekt Svettning.
Så snabbt gick det för kroppen att trycka på Ogilla-knappen alltså och jag fick en liten minidump.
Då bockar jag av just den sortens mellanmål som alldeles för sött och köper inte igen.

Däremot testade jag en Swebar Mintchoklad igår, en halva, och den gick ned utan problem. God var den också! *tummen upp*

10 kommentarer:

  1. Usch då, dumpingar är aldrig roliga men attans så bra att man får dem, för då får man sig en tankeställare.. "Vad har jag nu gjort för fel"

    Jag följer otroligt många bloggar som jag aldrig kommenterar på, eller sällan.. skulle4 inte finnas en chans att orka / hinna med alla bloggar.

    Rätt bra fundering på det där med inbjudningar.. tänkte en del på det, men sedan tänka jag oxå på att det är svårt att veta vilka som skulle vilja läsa, man vill heller inte bjuda in för att personen skall känna sig tvingad att läsa.. eller ja, något sådant ;)

    Nyfikna är vi nog alla.. jag följer en del bloggar som har lösenskyddat, en del lösenordskyddade inlägg läser jag, men inte alla.. vissa bloggar känner jag mig bara "nöjd" över att läsa det som är skrivet för alla :)

    SvaraRadera
  2. Fy, ja jag vet ju inte direkt vad det innebär ännu, om man inte kan räkna med predumpning, haha Jag blev ju illamående och yr och mådde pyton efter mina måltider med modifast ett tag, men det har lagt sig nu som tur är...

    Kanske tur att man har den lilla dumpningspolisen inbyggd i kroppen så man inte äter fel och går upp igen....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Helt rätt att man lär sig av sina dumpar, men otrevligt är det.
    @angie, då är du nästan lite föreberedd på vad som kan komma sen då, efter op:en... men som sagt, man lär sig efter ett tag.

    Nett: det där med att man skulle känna sig tvingad att läsa är nog ingen fara. Har man fått en inbjudan till lösenskyddat så tar man förhoppningsvis det som en komplimang och ett förtroende. ;)

    SvaraRadera
  4. Det är så olika detta med dumping - inte helt konstigt då vi alla är olika. Jag dumpar ofta och jag tror det är inte så mycket vad jag äter utan mer hur jag äter - för fort alltså. Måste verkligen bli bättre på det.

    Måste testa de där Swebarsen. Har hört att de är goda.

    Kramen i

    SvaraRadera
  5. Var köper man swebarens?

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Snubblade in på din blogg och undrar om jag får länka till dig, jag bloggar om gastric sleeve på http://systerlyster.wordpress.com

    Gott nytt år och lycka till :)

    Mvh Systerlyster

    SvaraRadera
  7. Anonym: Jag löper Swebar på min ICA-affär, antingen Maxi eller City, som det heter här.
    De är billigare på Maxi, typ 18:- och 20:- på City.
    Jag vet att man kan köpa dem via internet också och i storpack, då tjänar du nog en hel del på det. Jag har inte köpt så många än dock, bara provat.

    SysterLyster, jag har svarat dig i din blogg!

    Kul med nya läsare. :-)

    SvaraRadera
  8. Hej du.
    Ja, det är inget kul med dumpingar. Jag dumpar också ganska ofta pga att jag äter för fort. Sen får man ju lära sig vad man kan och inte kan äta. Än så länge vet jag att jag inte kan dricka juice i alla fall, och ett par chokladbitar går bra men sen är det stopp.
    Ha det gott.
    Kram

    SvaraRadera
  9. M och Anonym: Jag köper mina Swebars på www.mmsports.se
    Då kostar 20 st 298 kr, det blir 14.95 kr/st. Köper du 2 st 20-pack blir det dessutom fraktfritt. De är väldigt snabba på att leverera. Jag gillar jordgubb och mintchoklad bäst!

    SvaraRadera
  10. Vivi, samma här. Att äta för fort och dricka till maten funkar INTE.. jag vet ju det, men ändå gör jag samma misstag gång på gång.
    Konstigt att man inte lär sig?

    Lena: Toppen, tack för tipset!! Jag visste att du hade skrivit det i din blogg nån gång också.

    SvaraRadera