Veckans vikt

onsdag 9 mars 2011

Bregott Mindre, samma som de andra...


För er som gillar Lätta, Lätt&Lagom och andra lättmargarin, ni ska testa nya Bregott Mindre. Det smakar ungefär samma som nämnda, men jag inbillar mig att det kanske innehåller liiiite mindre tillsatser. Inte säker dock.

En sak jag ÄR säker på, det är att jag återgår till Bregott Mellan när den här asken är slut. MYCKET godare!

5 kommentarer:

  1. Hmmm varför betala för vatten, för det är det du gör ;-) (alltså skillnaden mellan bregott och bregott mellan) Våran dietist säger att man ska undvika allt som heter light...
    //Kram

    SvaraRadera
  2. *haha* Nej det har du väl iofs rätt i, men jag gillar Mellan bättre än vanligt för det är lättare att bré. Sen har jag fått för mig att de "mjukar upp" det med rapsolja, inte vatten alltså..

    I övrigt är jag en lika stor motståndare till allt som heter Light, som du nog är. Usch!

    SvaraRadera
  3. Jo jag vet, tyckte det med förut men det är en vanesak och det blir mjukar allt eftersom det åker in och ut i kylen, haha. Jag älskar smaken av äkthet i bregotten...och det är vatten de mjukar upp det med, trust me!

    SvaraRadera
  4. Jag har har nästan bara light produkter eller mellanläget när det finns. Light läsk har jag alltid druckit och Hermesetas Strösötningsmedel har jag haft i säkert 25 år. tycker det vanliga blir på tok för sött , kletigt och äckligt liksom... Men smaken är som baken - delad.

    KRAMEN i

    SvaraRadera
  5. Ja det där är verkligen en smaksak vad man tycker är godast och är van vid.
    Angående Bregottet så åker det inte in och ut så mkt hos oss, men vi köper faktiskt både vanligt och Mellan, eftersom min fru och son helst äter det vanliga.

    Sen angående socker och sötningsmedel. Jag tyckte strösöt är alldeles för sött för min smak (vad lustigt att man kan tycka så tvärtom) men istället för vanligt socker har jag bytt ut rakt av mot rårörsocker istället, som jag tycker är lite mindre sött. De få gånger jag använder det vill säga.. :)

    SvaraRadera