Veckans vikt

lördag 12 mars 2011

Reklam?!


Jag hörde nyss på en reklamkanal på radion om CFTK som gjorde reklam för fetmaoperationer (avskyr det ordet!). Blev Mycket förvånad kan jag säga..

...och på nyheterna pratade återigen om och med en person som hade fått komplikationer. Nu går jag snart själv ut och dementerar allt tjat!

Ok om det här innebär mer fokus på eftervård så hurra!, men om det enbart stannar vid kritiken blir jag bara förbannad!

4 kommentarer:

  1. Jag håller med dig. Det är ju alltid det dåliga som tas upp, inte det positiva. Det stör mig verkligen. För det är så mkt som är bra med en sån här op.

    Krmaen i

    SvaraRadera
  2. Så sant.. trist är vad det är!

    SvaraRadera
  3. Ja! Gör ett program om oss som har haft en lyckad operation! Fast det är ju alltid mer intressant för media att belysa det negativa, det säljer mer. :(

    Jag såg också reklam för CFTK på tv, det var faktiskt när jag låg kvar efter operationen. Där användes också ordet fetmakirurgi vilket klingade negativt.

    SvaraRadera
  4. Tyvärr är det ju alltid så, det negativa är det enda som är av allmänintresse, iaf är det DET media tror. Jag blir tvärtom GLAD när jag får läsa POSITIVA nyheter i tidningen, eller se ett upplyftande program på TV.

    MEN det kanske är så enkelt som att de inte FÅR göra positiva program om sånt här, för då kanske operationerna ökar ännu mer?
    Fast vem bestämmer det isf...?

    SvaraRadera