Veckans vikt

lördag 16 oktober 2010

Dumpar

Tror jag dumpar lite lindrigt just nu.

Igår fick jag som hugg i mellangärdet när vi åt middag, tror det var för lite sås till köttet..

Det gick över ganska snabbt dock.

...men idag åt jag nog för mycket till frukost, så nu ligger jag här på soffan och är helt dödstrött, skakig och lite illamående. Det börjar släppa nu, så någon tokdump är det nog inte. Slipper helst känna på det också.

4 kommentarer:

  1. Eller också var det köttet. Jag kan inte äta kött, dumpar direkt på det. För kraftigt för mig. Mörad kycklingfilé, färs eller fisk funkar bäst för mig. Men man lär sig av sina misstag, det var länge sedan jag dumpade nu. Har bara haft små förkänningar och så har det stannat vid det eftersom jag slutat äta. Man lyssnar på sig själv väldigt noga nu för tiden! Kram

    SvaraRadera
  2. Usch då, låter inget kul. Hoppas att du kommer på vad det var så du slipper få om det.
    Imsavimsa

    SvaraRadera
  3. Ja det tar nog tid att finna sig till rätta med allt som gäller numer. Jag har väl inte haft nån jättedumping än men lite lätt så där och det visar sig rätt snart. Är bara att vila lite.
    Kramen i

    SvaraRadera
  4. Lena, köttet kan det ju också ha varit ja.. eller kombinationen av att det var rätt torrt också. Det var fläskfilé och det har jag fixat en gång innan, men jag förstår att en gång inte är en garanti.

    Imsavimsa.. det är bara att testa samma igen och så ser man. Frukosten tror jag helt enkelt jag åt för mycket.

    Scrapmoster: Var glad för det.. jag försöker undvika allt som gör att jag tokdumpar, men det kommer nog att komma nån gång vare sig jag vill eller inte.

    SvaraRadera