Veckans vikt

fredag 22 oktober 2010

Snabbmat!


Ok, mot alla rekommendationer provar jag idag på att äta snabbmat - en halva Subwaymacka som jag hittills fått i mig halva av och du är det nog stopp.

Doggybag är nog nåt jag kommer att ha stor nytta av om man går ut och äter.

En sån macka är ju faktiskt ett bra alternativ också, det har jag minsann sett på Biggest loser!

Ok, ge mig lite skäll nu, för det räknar jag med att några vill ge mig. ;-)

6 kommentarer:

  1. Tänker inte alls skälla. Jag hoppas mer att den var god, den ser god ut. Jag har inte börjat äta bröd än men längtar dit. 1 nov får jag börja äta vanlig mat och det ska bli så skönt.
    Kramen i

    SvaraRadera
  2. Nähä där, ja tänker inte heller skälla. Man gör precis så som man vill. Tycker den ser skit god ut. :) Har heller inte börjat äta bröd ännu, ja bara hårt bröd då. Men om nästan 1 v då kan ja börja. :) Då ska ja backa mig en jätte god limpa som jag kommer lägga ut recept på. :)
    Trevlig helg på dig o dina!
    Kram M

    SvaraRadera
  3. Inte skäller vi på dig :). Du valde ju ett bra alternativ till snabbmat, kanske lite mycket bröd, men bättre än en massa kleggiga dressingar o sånt som det är på hamburgare t ex. Hoppas att den var riktigt god :). Det med bröd kan jag sakna lite grann, så jag tror inte jag skall börja tidigt med det eftersom jag var en mackälskare. Inte bra.
    Ha en trevlig helg :)
    Imsavimsa

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer, ni är goa ni.. :)
    Ja jag vet ju att det är upp till en själv vad man äter och inte och precis som ni skriver, det bättre alternativ till annan snabbmat.

    Jag är tyvärr också en brödälskare och egentligen borde jag hålla mig ifrån det, men det finns ju som sagt bra alternativ till bröd också. Knäcke och grovt mörkt bröd är ju bättre än sirapslimpa i alla fall.

    SvaraRadera
  5. Be dem gröpa ur brödet lite innan de lägger på fyllningen, då blir det inte så mycket. Jag tänker inte heller skälla, har själv ätit på Subway flera gånger efter operationen. Om de värmer brödet är det ännu bättre, då klumpar det sig inte så mycket i magen. Kram

    SvaraRadera
  6. Tack Lena, bra tips!
    ..och självklart måste man värma det. Det är ju goast. :)

    SvaraRadera