Jag gjorde gratäng ikväll.
Kokade blomkål och lite broccoli ganska mjuka.
Blandade finhackad kalkon (tunnskivat smörgåspålägg) med två dl matlagningsgrädde, två msk lättmajonäs och en dl riven ost.
I med blomkål och broccoli i en smörad ugnsform och sen kalkonröran ovanpå. Toppa med en dl riven ost och sen in i ugnen i 15 min i ca 200 grader.
Vi åt gratängen som den var, men det är nog gott med en sallad till.
Jättegott - tror jag i alla fall, jag är för förkyld för att ha nån smak.. hmm.
Ni kan väl testa och berätta om den var god. ;-)
Ahaa nu ser jag svaret igentligen på min fråga. :) Du käkar redan "vanlig mat" alltså inte ens pure stadiet?
SvaraRaderaGud va gott det ser ut.
Kanon med nya recept! Hurra :)
alltså tidigaer inlägg var från mig :) glömde fylla i identitet.
SvaraRaderaNej jag hoppade nästan över det stadiet och gick direkt på lättsmält/-tuggad mat som fisk och sånt.. och överkokta grönsaker. Funkade bra det också. :)
SvaraRadera