Veckans vikt

måndag 15 november 2010

Jamen det var väl roligt då...

...och den här veckan menar jag det!

Idag var det - 1,1 kg sen förra veckan och som vanligt var det nog en sämre nedgång förra veckan pga naturliga orsaker. Jag har märkt att viktnedgången minskar vid både mens och ägglossning och den här veckan var det inget av ovan på tapeten, så nu blev det mera.

Ska bara försöka komma ihåg det till nästa gång det blir lite stillastående och jag är frustrerad!

4 kommentarer:

  1. Visst är det konstigt (egentligen inte) att man hakar upp sig så på ett par siffror. Det är ju iallafall neråt och det är ju bra. När man står still så blir det frustrerande onekligen men det är bara att vänta ut det, för till slut vänder det. 1,1 är ju jättebra.

    SvaraRadera
  2. Ja dessa jävla siffor.. fast som Scrapm skriver här.. det e ju iallfall nedåt o ja tycker det är jätte bra även jag med 1,1. :)

    SvaraRadera
  3. Ja, det är lite frustrerande att det inte håller sig på en jämn nivå hela tiden. Men det är väl bara att gilla läget :). Grattis till fint resultat den här veckan iaf :).

    SvaraRadera
  4. Tack tack, ja den här veckan var jag nöjd med siffrorna, men det är nog bara att vänja sig vid lite hawaii-siffror för ingen håller väl en jämn nivå hela tiden. Det vore ju konstigt också liksom.

    Så jag ÄR nöjd, absolut!

    SvaraRadera