Veckans vikt

fredag 5 november 2010

Problemet med de för stora jeansen

Jag köpte ju ett par nya jeans för typ två veckor sen. Sen innan har jag ett annat par som verkligen har varit favoriter och som jag helst tvättar istället för att ta på mig andra.
Igår var jag tvungen att tvätta dem i 60 grader OCH torktumla för att jag skulle kunna ha dem. De är fortfarande för stora.

I-landsproblem?

7 kommentarer:

  1. JA det är det :)...men som sagt innan hellre I-lands problem än tvärtom ;)

    Energi boooost!

    SvaraRadera
  2. Hihi, måste ändå kännas skönt. Eller?

    SvaraRadera
  3. Det måste ju vara kanon. . en får leta lite i garderoben och försöka hitta några man har sparat som man inte kom i då men nu..;)

    Kikar in på din blogg ibland. . =)

    Kram
    Junitjejen

    SvaraRadera
  4. Japp det är det men visst är det ett skönt problem, ett lite lättare problem, ett rätt bekvämt problem. Och sen när är ett problem det?? Njut för tusingen, nästa problem blir kanske svårare...hihi
    Kramen i

    SvaraRadera
  5. Självklart är det ett njutbart problem.. fast det blir ju ändock ett probs när man ska gå till jobbet och byxorna riskerar att hänga nere vid knäna. ;)

    ..och Johanna, jag önskar jag hade mindre som låg i gömmorna, men det är längesen jag hade mindre storlekar och de åkte nog i återsamlingen eller i skämssoporna för längesen. ;)
    Kul att du hittat hit. :))

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är härligt att ha på mig för stora jeans. Man känner sig så mycket smalare då... Så det är ett trevligt I-landsproblem!

    Kram

    SvaraRadera
  7. *haha** Lena, du är ju skön!

    SvaraRadera