Veckans vikt

tisdag 9 november 2010

Lunchpromenad


En ok dag för att ta en promenad på lunchen. Lite extra motstånd att gå när det är snö överallt, men jag är livrädd att halka. Det är en av mina fobier, tillsammans med att ramla i trappor.

Igår satt jag på träningscykeln igen förresten. Kanske kan jag få lite rutin på det nu..

4 kommentarer:

  1. Jag hade tänkt att göra detsamma, men det blåste o snöade så lusten försvann. Tog en sväng in till stan o "promenerade" i affärer istället ;). Låter ju bra det där med träningscykel. Önskar jag hade haft en, el ett löpband helst.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Imsa, jag skulle OCKSÅ vilja ha ett löpband, men ett riktigt som de har på gymmet. Inte ett sånt man kan köpa i affären.
    Men ett sånt åbäke får inte plats hemma i vår lilla stuga, då får vi bygga ut och bygga gym tror jag.

    Det hade varit så perfekt att använda framför TV:n eller datorn.
    Jag är inte heller nån utemänniska egentligen, men jag tvingar mig ut..

    SvaraRadera
  3. Det är mitt största aber också - att vara rädd för att ramla när det är halt ute. Inte roligt alls för oss som har dåliga ryggar...

    Och vikten...väg dig mer sällan. Kanske inte varje vecka utan mer varannan. Det går ju neråt iallafall och det är ju underbart. Stå på dig och kämpa på. Till slut ger det resultat ska du se.

    Kramen i

    SvaraRadera
  4. scrapmoster: Jag har ju problem med att hålla mig till att väga mig bara en gång i veckan, jag gör det gärna varje dag nästan.. *haha*
    Men det går ju nedåt, det är det viktiga!

    SvaraRadera