Veckans vikt

tisdag 2 november 2010

Telefonmöte med Sophiahemmet

Idag är det dags för telefonmötet med Sophiahemmet. Jag ska rapportera vikt, midjemått och om jag haft/har några komplikationer.

Jag var jätteflitig igår och skrev ned lite uppgifter och saker jag ville fråga. Sen började jag greja med pappershögen på köksön (en sån där hög som de flesta har med tidningar och papper och sånt..) och när jag sen skulle kolla en uppgift på SH-pappret igen var det totalt puts väck?!

Jag letade så jag höll på att bli galen och jag hittade det verkligen inte. Inte i soporna, inte i lådan, inte i pappersinsamlingen... BORTA!

*suck* Så när jag sen skulle skriva upp allt igen, kom jag inte på en enda sak. Så idag vet jag inte vad jag skulle ta upp, jag hoppas de ställer bra frågor, då kanske jag kommer på det igen.

De ska ringa mellan 13.00-16.00. Lagom luddigt.

5 kommentarer:

  1. Trodde det bara var jag som hade en sån hög *hihi*. O det där med att inte hitta den viktiga lappen man skrivit frågor på. Du hittar den ikväll el imorgon el nåt, när den inte behövs längre.
    Visst är det lite flummigt med tiden!? Lite mer exakt måste man väl kunna vara, kan man tycka. Lycka till, du får gärna rapportera vad som avhandlades sedan, så vet jag vad jag skall förbereda mig med när det är min tur i slutet av november.
    Heja heja med vätskan.
    Förresten, fin bakgrund du har ändrat till :).
    Kram

    SvaraRadera
  2. Eller hur att det bara är ni som har sådana "högar"...??!! hihi...

    Men är det inte typiskt att lappen kom bort?? Hoppas du kom på dina frågor igen.

    kramen i

    SvaraRadera
  3. Tack Imsa! :) Tyckte den passade in med tanke på allt vattenprat. :)

    Jag har INTE hittat lappen än, men inlägg om vad som sades kommer strax!

    SvaraRadera
  4. Les hele bloggen, ganske bra

    SvaraRadera
  5. Anony; Kul att höra, välkommen tillbaka! :)

    SvaraRadera